lördag 15 augusti 2015

En Candy-packe


Jag i ett nötskal. Efter mina avslutade projekt startade jag upp inte minde än fem nya. Det första jag skulle göra var att sy en väska som jag köpte mönster och tyg till i USA men som det händer då och då, tyget räckte inte, så då fick jag lägga det åt sidan till dess jag hittar något annat som passar.


I torsdags var jag på Quiltcafé hos Annalunda och då sydde vi den här lilla necessären av en candypack. Det gick åt precis ett paket med 42 st med "flärparna" på sidan. Tygserien heter Weeds. Till och med Eliot gillar den. Bullig och fin... och vart är du på väg lille vän?


7 kommentarer:

 1. Trevlig necessär du sytt! Finns det ett mönster till denna? Jag "älskar" dessa små förvaringsnessar i alla varianter! Quiltkramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hittade denna länken på Pinterest http://pinkxstitches.blogspot.com/2014/01boxy-pouch-tutorial.html

   Radera
 2. Vilken fin necessär du sytt. Jag är också intresserad av mönstret. Det är väldigt lätt att starta nya projekt sen kan det haka upp sig på något eller något man tvekar om så blir det liggande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hittade denna länken på Pinterest http://pinkxstitches.blogspot.com/2014/01boxy-pouch-tutorial.html

   Radera
 3. Den blev ju jättesöt. Själv satte jag igång med en annan nesse på Quiltcaféet, men hann inte klart och nu jobbar jag med mysteriequilten där jag nu fått klart alla trianglarna med tillhörande block! Kram

  SvaraRadera