måndag 29 september 2014

Rör ej

Idag känner jag mig lite matt efter månader av planering och genomförande av Öresundsquiltarnas jubileumsutställning. Det har varit en väldigt berikande och rolig upplevelse och så många glada, positiva quiltdamer som kom på besök och både kunde shoppa och inspireras av allas vår roliga hobby. En och annan man sågs också i vimlet.


I ett tidigt skede i projektgruppen bestämde vi att vi skulle sy Rör ej - skyltar. Jag tycker det ser väldigt trevligt ut och jag hoppas att ni som var och besökte oss lade märke till dem. Här är mina bidrag och bilden ovan har jag ritat av från ett gratulationskort. Tyckte musen på kattens huvud var så söt. I nedanstående har jag använt lite restbitar som jag strukit på vliseline och sen sytt med mönstersömmar. Väldigt roliga att göra och sen så blir man av med lite restbitar.
 
Eftersom det är måndag länkar jag till Bambis Visa och berätta.


8 kommentarer:

 1. Karin vi var trötta var och en av oss men jag måste bara TACK dig och ALLA dina kamrater VILKET JOBB ni lagt ner!!! Tack ock jag hoppas att jag får återkomma om ngt år!!!!
  Era skyltar var perfekta och dessa INSPIRERAR oss till att inte RÖRA men också till andra utställningar!!Jag är så glad du ville länka idag till Visa och Berätta/Bambikram

  SvaraRadera
 2. Vad roligt med utställning! Roliga bonader/skyltar du sytt.
  Kram

  SvaraRadera
 3. De är bara så söta "Rör ej skyltarna"! Kram Catarina

  SvaraRadera
 4. Vilken toppenidé att sy skyltar! Och de är ju sååå söta allihopa också!
  Kramisar

  SvaraRadera
 5. Under bara rör ej skyltar
  Kram Karin

  SvaraRadera
 6. Så mange herlige skilt! Enig med deg at musen og katten var søte! De var fine alle med restebitene også, og en grei måte å få brukt de på. :-)

  SvaraRadera