måndag 7 december 2015

Ett mysterium


Under året har vi haft en mysteriequilt på Öresundsquiltarna, där vi delat upp den här quilten i 8 delar och då passade det bra att den blev klar till vår julavslutning. Mönstret kommer ursprungligen från boken "Handquilted with love" av Sarah Fielke och quilten kallas "Lady Marmalade". Jag har vänt på vissa partier så den är inte riktigt från originalet och lagt till lite annat. Känns skönt att detta har gått i land. De förutsättningar vi gav var hur mycket bakgrundstyg som skulle gå åt och att man sen skulle använda sina resttyger och i och med att man börjar i mitten och går utåt så kan man sluta när man vill. Man behöver inte sy hela. Ska bli kul framöver och se alla andras.
Idag tittar äntligen solen fram och kan torka upp lite och vinden börjar så sakta avta och mossan frodas i gräsmattan eller rättare sagt mossmattan men det är ju bra för då behöver jag inte gå och köpa till julgruppen.
 
 

4 kommentarer:

 1. Vilken fin mysteriekvilt du sytt. Helt underbar!

  SvaraRadera
 2. Fantastisk fin mysterie quilt du har sydd! Det er jo greit når en kan finne mose like utenfor døren. Jeg har i min hage jeg også. ;-)

  SvaraRadera
 3. Den blev jättefin, din Mysteriequilt alltid roligt att se IRL!

  Kram Catarina

  SvaraRadera
 4. Den blev jättefin, din Mysteriequilt alltid roligt att se IRL!

  Kram Catarina

  SvaraRadera