söndag 6 september 2020

På spaning

 


Jag är med i en sygrupp om sju personer som bestämde för ett tag sen att vi skulle vara med i en Viskningslek, vilket innebär att man utser en grupp om ett antal personer och i vilken ordning man ska delta. Första personen syr en quilt från en bild. Sen lämnas quilten över (inpackad) till nästa man i kedjan. Endast denna person får se quilten och ska i denna quilt fånga något som man överför till en ny quilt. Sen skickas denna quilt vidare till nästa och så vidare. När alla har sytt sin quilt träffas man och hänger upp quiltarna i nr-ordning och så får man tala om vad man blivit inspirerad av. Jättespännande och så kul att se resultatet.


Om ni vill se resultatet av denna viskningslek är ni välkomna till Öresundsquiltarnas utställning i oktober 2021 i Limhamns Folkets hus, Malmö.



Där min paviljong en gång stod börjar det så sakta samlas lite nya växter. Tänkte att inrikta mig på lite olika krypande timjan. Finns så många olika sorter och så doftar det så härligt.


Mindre härligt är de här små rackarna som bara blir fetare och fetare när de tuggar i sig mina plantor. De har till och med gått på tomaterna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar