måndag 22 juni 2015

Ljuva sommarregn

 
En ny sommarduk är inte helt fel så man får känna av sommaren lite inomhus i alla fall. Jag har använt Mini Hex´n more linjalen. Jättekul mönster, tycker jag. Man kan antingen se blommor eller trianglar. Det tog sin lilla tid för det är ganska små bitar och jag är nöjd med resultatet.

 
Det regnar och regnar. Vi har varit lite bortskämda med fina somrar de senaste åren och glömmer därför lätt bort att det faktiskt har funnits en del somrar som bara regnade bort. Jag glömmer aldrig den sommaren då jag skulle lära mig simma och hur jag satt och huttrade på badbryggan när man började med torrsim och det var ungefär vid den här tiden. Sen man väl kommit i vattnet var det varmare i vattnet än på land.

 
I natt var den elake spräcklige här igen och terroriserade. Jag såg från köksfönstret hur han hade trängt in Sixten under en bil. Jag öppnade dörren och in kom både Eliot och Morris. Jag riktigt såg på dem hur de tänkte "räddade". Jag kallade på Sixten och efter en liten stund såg jag hur han backade och sen kom han springande in genom dörren även han. Den elake spräcklige strosade runt i trädgården. Han har en konstig stil. Han går liksom och skjuter rygg och väser. Jag ryser bara jag ser honom men även han har någon som tycker han är världens goaste katt.

 
I morse innan det började regna hann jag fotografera lite sommarblommor som ni kan njuta av här.


Bambi har troget varje måndag sitt "Visa och berätta" och jag länkar dit och hoppas att jag har inspirerat lite i alla fall.

9 kommentarer:

 1. Vilken härlig somrig duk du sytt! Kram

  SvaraRadera
 2. Din sommarduk är bara sååå fin, har du sytt den för hand eller på maskin? Jag njuter av dina fina blombilder, ser att du din pion har slagit ut, väntar på min som har stora knoppar att den ska slå ut! Kram

  SvaraRadera
 3. Underbar härlig inspiration din duk ger oss idag på Visa och Berätta måndag .Tack för din länkning/Bambikram

  SvaraRadera
 4. Härlig duk som du sytt. Och det är alltid så kul att läsa om dina kissekatter. Fy för den förfärliga spräckliga katten,

  SvaraRadera
 5. En fantastisk flott sommerduk du har sydd! Herlige farger og mønster. Vakkert med alle blomstene som gleder oss nå! Så får vi håpe det blir sommer hos deg også. Her jeg bor kom sommervarmen i dag, etter usedvanlig kalde og våte mai og juni uker. :-)

  SvaraRadera
 6. Åh, såååå fin! Den påminner mycket om en sommaräng, tycker jag.
  Kramisar

  SvaraRadera
 7. En sån fin sommarduk du har sytt, jätte läckert mönster!
  Säger då det, katter,katter de gör lite vad som faller dem på.
  Hoppas att dina inte blir skadade bara.
  Ha det så bra.

  SvaraRadera
 8. Så fin duk du har sytt. Härliga färger.
  Tur att dina katter blev räddade.

  SvaraRadera
 9. En riktigt kul duk! Man kan leka med färgvalet och få olika form träda fram. Kanske måste jag köra en sådan linjal ....

  SvaraRadera