måndag 3 juli 2017

Sommar, sommar

 
Härliga sommartid då man kan sitta ute och njuta mellan regnskurarna.

 
En muggmatta i en speciell vikteknik.
 

En "liten" hög med färdiga toppar som nu har blivit ihoplagda med vadd och baksida och "bara" väntar på att bli quiltade.
 

Först ut av dessa är en uggleväska där jag använt Mini QCR. Mönstret på ugglan kommer från Sew Kind of Wonderful. Linjalen också för den delen.


En hexagonduk som jag sytt med hjälp av Mini Hex´n more. Vad är det som är så speciellt med hexagoner? Numera har jag börjat skära till hexagoner så fort jag har en liten bit över.


Dålig bild men här är några till som blivit klara för quiltning. Om jag har några toppar kvar? Ja, otroligt nog så har jag det och nu har jag sagt till mig själv att jag inte för påbörja något nytt förrän detta är quiltat. So here we go!


Min krollilja blommar och den blir bara kraftigare för varje år.
 
 
Eftersom det är måndag länkar jag till Bambi.

3 kommentarer:

 1. Her var det mye fint som du viser. Måtte zoome inn litt og se nærmere på teknikken på mugmatten. Ser at det har hopet seg opp med quilte klare prosjekter. Alltid kjekkere t å starte på nye ting, LOL... Uglevesken er også kjempefine! Ønsker deg lykke til med quilting av alle de fine brikkene og løperne! Ha gode sommerdager, og fint med pauser ute der du kan nyte en kopp kaffe. :-)

  SvaraRadera
 2. Så mycket fint du har hunnit klart med eller i alla fall nästan och så kul det ser ut med ugglan på väskan.
  Roligt också att se bilder ifrån din trädgård och lilla kissen ser filurisk ut! Kram Catarina

  SvaraRadera
 3. Bättre sent än aldrig tack för din medverkan på Visa och Berätta måndag!!Bambikram

  SvaraRadera