måndag 18 april 2016

Mini QCR


Jag har köpt en ny linjal, Mini Quick Curve ruler och här är mitt första alster med denna linjal. Det var ett mönster som följde med linjalen. Jag tror jag fått in rätt bra rytm nu med frihandsquiltningen men fortfarande tycker jag stippling känns bäst. Det skadar inte att träna på detta tills det sitter som en smäck. Jag har lagt till en länk med linjalen där man kommer in på Sew Kind of Wonderfuls hemsida.


Detta skulle för länge sen blivit ett täcke men av någon anledning blev det liggande och nu har jag sytt ihop de bitarna som var klara till en duk istället för det lär aldrig bli något täcke. Här har jag också tränat på frihandsquiltning. Ibland måste man kanske ge upp något påbörjat projekt och kasta det, det kan kännas som en befrielse men oftast kan man tänka om och göra något annat av det.

Det här var dagens bidrag till inspiration för Bambis Visa och berätta måndag.

4 kommentarer:

 1. Så fine løpere du har sydd!

  SvaraRadera
 2. Lite annorlunda mönster med kurvorna, blev jättefin och även din andra löpare är trevlig. Så fina blommor du redan har i din trädgård, härlig tid vi går till mötes! Kram Catarina

  SvaraRadera
 3. Så fine ting du har laget1 Godt at vi kan endre planer når ting blir liggende, og ikke blir som vi hadde tenkt. Løperen var fin og det får vi vel aldri nok av. :-)

  SvaraRadera
 4. Tack Karin för din medverkan och inspiration denna veckan på Visa och Berätta måndag!! Bambikram♥♥

  SvaraRadera