fredag 21 mars 2014

Taggtråd

På begäran har jag sytt detta fodral till en surfplatta. Jag tycker tyget är väldigt häftigt. Kanske det skrämmer bort obehöriga att tafsa.Att åka till veterinären tycker inte någon av katterna är så värst kul. De vet ju inte vad som ska hända. Igår var det Eliots tur att bli vaccinerad. Det hade ju varit enkelt om alla tre katterna kunde bli vaccinerade på samma gång men så är det naturligtvis inte. Tre gånger om året går turen till veterinären om det inte händer något annat förstås. Den som jämrar sig mest är Morris. Ljudet kommer långt nere ifrån och jag hör aldrig honom låta så annars. När jag sen lyft upp Morris sätter han våta tassavtryck på bordet. Han är så rädd den lille stackaren. Sen kommer Sixten. Det låter mer som ett litet ynkligt pip och sist Eliot som bara gnäller till lite då och då. Jag brukar spänna fast burarna (de har var sin bur) i framsätet med säkerhetsbältet så de kan se mig och när det blir för mycket jämrande så sjunger jag för dem men de tystnar ju inte för det.

För lite sen etablerade sig en ny veterinär i centrum där jag bor och det tar bara fem minuter att köra dit så plågan blir inte lika lång för mina små raringar. När vi är hemma igen och de blir utsläppta ur buren så ser det så roligt ut. De far ut ur buren som skjutna ur en kanon och tittar sig omkring och det ser ut som de tänker "vad var det som hände?".

2 kommentarer:

  1. Vilket coolt tyg du har fått tag på - och kanske det kan hålla icke behöriga på avstånd! ;-) Härlig bild med krokusarna, alltså är våren på gång.
    Kramisar

    SvaraRadera
  2. Häftigt tyg till surfplattan. Och det är så kul att läsa dina kattberättelser. Ha en fin dag

    SvaraRadera