måndag 6 juli 2015

XO


XO, hugs and kisses, kallas detta tyg och den här lilla duken, som är sydd återigen med Mini Hex´n more linjalen, ska lysa upp sen i vintermörkret. Jag var först lite tveksam till tygvalet, kanske är det för dystert men det blev inte så dumt. Ibland får man chansa. Det är roligt att hitta nya mönster till sina linjaler, så de inte bara hänger där på sin krok. Jag har fått riktigt blodad tand och har några fler mönster på gång.


Idag kan man andas igen. I natt var det ett riktigt åskväder som drog förbi och rensade luften. Nu när det varit så varmt ett tag har Eliot nästan bara varit inne och ätit och sen gått ut igen. Han har sovit i någon buske där troligtvis igelkotten också har sovit så nu har han fått löss. Jättekul. Han har fått behandling och det förde med sig att även de andra två måste behandlas och deras kattkorgar måste saneras. Alltid är det något.

Då var det måndag igen och jag länkar till Bambi syr och inspirerar.

4 kommentarer:

 1. That pattern and colors are awesome! I love it and the flowers too.
  In The Netherlands it was hot too. Now it is nice summerwetter. Enjoy the summer.

  SvaraRadera
 2. Fargene og stoffene du har valgt er flotte. En flott og gla duk du har laget, syns jeg. Her på vestlandet i Norge har vi bare hatt noen få dager med sommervarme og sol. Her er det regn i dag, men det passet bra for meg som har mye å gjøre innomhus. :-)

  SvaraRadera
 3. Tack Karin för din länkning och inspiration du ger oss på Visa och Berätta måndag/Bambikram i massor

  SvaraRadera
 4. Den är toppenfin och i så läckra färger! Den där linjalen gör mig nyfiken!
  Kramisar

  SvaraRadera