lördag 4 november 2017

Efter stormen


Efter att ha städat mitt syrum i flera dagar och möblerat om och gjort så fint vågar jag knappt röra mig där för att inte stöka till det igen. Men jag har i alla fall tagit tag i några "Work in progress" och färdigställt. Denna kudde har jag sytt med hjälp av Mini Quick Curve ruler.


Mina minicyklamen blommar för fullt. Jag flyttade dem i våras och fick inte med allt så nu blommar det på två ställen.

Här kommer lite bilder från vår utställning "Pippi på quilt".
 

Vinterlandskap på scenen, quilten i mitten är min.

 
Vi hade sytt en del snögubbar på kurs med Ingrid Hult och då passade det bra att visa upp dem här, vilka blev mycket uppskattade och tre julbockar, som många frågade efter mönster till. Mönstret kommer från butik Pelunika i Danmark.
 

Längst ner i källaren hade vi vår utställning med stora quiltar och dessa fina träd som symboliserar vår, sommar, höst och vinter. Trevligt inslag.Två barnhörnor blev det denna gång.
 
 
Uppe i vår stora sal hade vi lite myshörnor med kuddar.

 

Lite lantlig stil.
 
 
Halloween, jul, påsk och midsommar fick också sina platser.
Ni kan gå in och titta på Öresundsquiltarnas blogg för fler bilder.
 

Sist men inte minst ett skatbröllop skapat av Mona Gustavsson. Helt fantastiskt. En kråka som präst, vigselringarna på en liten kudde. Bruden med brudslöja och brudgummen med hög hatt och fluga. Best men också med fluga. Alla bröllopsgästerna och den fina blomsterbågen. Bakom fanns en björk med de objudna gästerna.


... och alla djuren. Syndafloden är på väg och alla djuren är på väg ner i den lilla båten "Noaks ark". Också mycket uppskattat, framför allt tyckte alla barn det var kul.


 

1 kommentar:

  1. Vilka vackra färger det är i din kudde, blev verkligen fin. Fantastiskt att du får dina cyklamen att blomma om. Javisst var utställningen fantastisk, ni gjorde verkligen ett kanonjobb med att få den så läcker! Kram Catarina

    SvaraRadera