fredag 10 januari 2014

Lek med Lazy Angel

I natt har det verkligen stormat igen. Grannens prydnadsgräs pryder nu hela gatan, det är som om någon slängt ut halm till hästarna. 
 

 
Eva på Quiltameva frågade mig om jag kunde tänka mig att hålla någon kurs hos henne nu under vårterminen och det var ju lite roligt så det kunde jag inte tacka nej till men vad skulle jag hitta på. Jag kom att tänka på min Lazy Angel linjal och boken jag köpte så varför inte prova på några block från denna. Jag har använt tre olika block i denna löpare som jag sytt med Jelly Rolls från Kaffe Fasset tyger. Det går ju även att använda skraps. Jag har använt mig av 2½" och lagt alla "stjärnorna" på diagonalen så det ser lite roligare ut. Det är lite pyssel men väldigt kul när man väl fått ihop det. Bakgrunden är Antique Rose från Lecien. Syns inte så bra på bilden men det är små rosor och så ser det ut som det ligger ett tunt lager spets ovanpå. Den 10 februari håller jag denna kurs och Eva kommer att visa sitt kursutbud i morgon på Öresundsquiltarnas månadsmöte. På kursen kommer jag även att visa på lite andra möjligheter med linjalen. Känner ni er sugna så är ni varmt välkomna.

En liten sexkantig smyckeask.


4 kommentarer:

 1. Din Lazy Angel quilt är jättefin! Kul med kurs, jag har också kursdagar med ett gäng jättehärliga tjejer.

  SvaraRadera
 2. Löperen ser fiffig ut. Det er mye man kan sy med Jelly Rolls, eller egne tillskurne 2½ inch remser.

  SvaraRadera
 3. En söt duk och rolig kombination med Lecientyg och Kaffe Fasset remsor

  SvaraRadera
 4. Det var tre fina olika "stjärnor" som Du skurit ut med hjälp av Lazy Angellinjalen. Och tufft att sätta samman dem i en i en löpare. Den är fin, tycker jag.

  Dollandesign

  SvaraRadera