måndag 4 november 2013

En stilla dag på landet

Den här quilten är sydd med batiktyger. Varje "ägg" är applicerat för hand med kanterna invikta. När den äntligen var klar så var jag lite lat och skickade iväg den till Bussler&Bussler för att få den quiltad. Resultatet blev jättebra men i och med att jag inte quiltat den själv känns det inte riktigt som om den var min så det är inte säkert jag gör detta igen.

Det kan väl inte bli mer rofyllt än att ströva runt ute på landet på en gammal gård. Det finns så mycket att upptäcka. Visst är allting nytt så fint men gamla saker har en helt annan historia att berätta men som sagt, skönheten sitter i betraktarens öga. 
 

Lavendelmöss
 
Vad förvånad man skulle bli om de här plötsligt dök upp. Bilderna är från en trädgårdsmässa i Rostock för några år sedan.
 


 

3 kommentarer:

 1. Quilten er kjempefin, men jeg skjønner at det kjens litt merkelig å ikke ha quiltet den selv. Jeg er i tvil om jeg skulle sende avgårde noen av mine. Må i så fall være om den er veldig stor, og jeg ikke kan håndtere den selv. Flotte bilder du har tatt.

  SvaraRadera
 2. En alldeles underbar quilt i Balityger!
  Räknade till tvåhundratjugo "ägg". Ja, detta är ett fantastiskt arbete som Du gjort, tycker jag.

  Dollandesign

  SvaraRadera
 3. Så underbar kvilt. Jag känner som du, det är inte riktigt mitt arbete om jag inte kviltar den själv. För just kvittningen är det som ger personlighet åt täcket. Underbara bilder för övrigt.

  SvaraRadera